Kategorie: Ryby

0

Smažený pstruh

Připravit si takového smaženého pstruha v létě nemusí být žádný mimořádný problém, i když jak pro koho. Jeden ze způsobů, jak na to, vám tu nyní předestřu.

0

Bleskový losos

Naporcovaného lososa krátce opražíme na troše rozehřátého olivového oleje, přendáme na pekáček a dáme dodělat do trouby. Záleží na velikosti porcí, míře opraženosti a typu trouby, zpravidla ale stačí péct 10 minut ve 180°C,...

Rybí filé zapečené se sýrem 0

Rybí filé zapečené se sýrem

750 g rybího filé sůl, špetka pepře, 50 g cibule, 100 g másla, 30 g hladké mouky, 2 žloutky, 50 g sýra, 1 citrón, 20 g strouhanky, petrželka.

0

Zapečený pangasius se zeleninou

Na tento recept budete potřebovat: 1 kg pangasiuse, mraženou zeleninu dle vlastní volby, koření na ryby, sůl, smetanu na vaření, 3-4 vejce a kousek másla.

Pstruzi po indicku 0

Pstruzi po indicku

4 pstruzi100 g mandlových lupínků2 drcené hřebíčky1 citrón40 ml rostlinného oleje1 lžíce hladké mouky1 lžička kari kořeníšpetka solišpetka pepře

Losos naloženy v saké 0

Losos naloženy v saké

500 g filetů z lososa bez kůže3 lžíce mořské soli3 lžíce cukru krupice1 lžíce wasabi15 ml saké