Kategorie: Maso králičí

0

Králík na smetaně

Českým jídlům typu slepice na paprice a králík na smetaně jsem se vždycky vyhýbala (jako kuchař, ne jako strávník), protože mi přišla příprava moc složitá. Kupodivu opak je pravdou – sice se to vaří...

0

Pečený králík

Recept je velmi jednodchý. Oprané králičí maso osolíme a okořeníme. Rozložíme do pekáče. Koření můžete použít majoránku, ostřejší kořenící směs. Například grilovací koření. Já použila směs s názvem zlaté kuře, která je trochu pálivější....

Ragú z králíka 0

Ragú z králíka

Suroviny – Maso z králíka, kořenová zelenina – celer, petržel, mrkev, tuk, masový nebo zeleninový vývar, zázvor, sladká paprika, sůl, hladká mouka, máslo, citronová šťáva Králičí maso nakrájíme na kousky, osolíme. Celer, petržel a malou mrkev...