Kategorie: Maso hovězí

Hovězí steak v jogurtu 0

Hovězí steak v jogurtu

4 plátky hovězí svíčkové200 ml bílého jogurtu1 stroužek česneku1 lžička grilovacího koření Česnek prolisujeme a smícháme s jogurtem a grilovacím kořením. Opravdu důkladně zamícháme. Maso v této marinádě důkladně obalíme a naskládáme do misky....

Křehký steak s parmazánem 0

Křehký steak s parmazánem

2 hovězí svíčkové steaky250 ml olivového oleje30 g parmazánu/parmezánu Skromné ingredience skvěle vynahradí pečlivý postup. Steaky mírně naklepeme, naložíme do olivového oleje a necháme marinovat min. 24 hodin. Maso se tak krásně zjemní. Poté...

0

Hovězí gulášek z papiňáku

Hovězí maso se nakrájí na středně velké kousky. Nejlépe v papiňáku na sádle se nechají změknout na hrubo nakrájené dvě velké červené cibule. Místo sádla se může použít slunečnicový olej a klidně i obyčejná...