Kategorie: Maso hovězí

Burgundské ragú – hovězí 0

Burgundské ragú – hovězí

Suroviny:Libové hovězí maso (např. roštěnec) – 1 kilogramBohatý bujón Hovězí, 4 kalíšky – 2 kusyanglická slanina – 150gramůmletá sladká paprika – 2lžičkyžampióny – 200 gramůmrkev – 2 kusycibule šalotka – 3 kusyčesnek – 2...

Hovězí plátky na paprice 0

Hovězí plátky na paprice

4 hovězí plátky z kýty (500 g), sůl, kmín, ½ lžičky sladké papriky, 100 g cibule, 80 g tuku na smažení, 30 g hladké mouky, ¼ l hovězího vývaru, několik kapek octa, 10 g...

Śpanělský ptáček 0

Śpanělský ptáček

Suroviny – 4 hovězí plátky, špek nebo tučný salám, okurka, cibule, sůl, pepř, hořčice, natvrdo uvařené vejce, máslo nebo sádlo, hladká mouka. Hovězí plátky naklepeme, osolíme, popepříme. Pomázneme hořčicí. Na každý plátek položíme kousek špeku...

Hovězí na zázvoru 0

Hovězí na zázvoru

Suroviny – 75 dkg hovězího masa, 2 lžičky zázvoru, 10 dkg másla, sůl, šťáva z jednoho citronu, česnek, 1 cibule, hladká mouka, olej Maso nakrájíme na kostky, posolíme jej a obalíme v zázvoru. Opečeme...

Hovězí špíz s dunajskou klobásou 0

Hovězí špíz s dunajskou klobásou

400 g hovězí svíčkové1 lžička grilovacího koření2 lžíce plnotučné hořčice2 lžíce sojové omáčky100 ml rostlinného oleje120 g domácí ostřejší klobásy Maso pokrájíme na menší kostky. Vyrobíme marinádu smícháním grilovacího koření, hořčice a sójové omáčky....